Yrityksestä

Tervetuloa tutustumaan yritykseemme. Yrityksellämme on rakennusalalta yli 15 vuoden kokemus. Yrityksemme on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita ja kilpailukykyisiä remontointi- ja rakennuspalveluita. Kokeneiden yhteystyökumppaneidemme, laaja-alaisen kokemuksen ja laadusta tinkimättömyyden avulla pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset ja saavuttamaan erinomaisia ​​tuloksia.

Yrityksemme on paikallinen toimija Pohjois-Savon alueella, jolla on laaja-alainen kokemus erilaisista remontointi- ja uudisrakennustöistä.

Yrityksemme päätoimintaan kuuluvat kylpyhuoneremontit, saunaremontit, keittiöremontit, lattia-asennukset, maalaus- ja tasoitustyöt, tapetoinnit, paneloinnit ja monet muut sisätyöt. Lisäksi teemme kesäisin paljon terasseja, patioita, pihakiviasennuksia ja muita ulkona tehtäviä töitä.

Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme heidän  tarpeitaan ja mieltymyksiään, ja käytämme asiantuntemustamme heidän näkemyksensä toteuttamiseen.

Yrityksemme periaatteisiin kuuluu, että laadukas työ ja erinomainen asiakaspalvelu ovat menestyksen avaimia. Siksi pyrimme aina varmistamaan, että asiakkaamme ovat aina täysin tyytyväisiä työhömme. Olemme ylpeitä maineestamme luotettavana, rehellisenä ja ammattitaitoisena tekijänä. Monet nykyisistä asiakkaistamme ovat halunneet meidät tekemään heidän uusia projektejaan. Olemme sitoutuneet rakentamaan kestäviä ja tuottavia suhteita asiakkaidemme kanssa. Asikkainamme ovat yksityishenkilöt ja taloyhtiöt

Kiitos että olet harkinnut yritystämme toteuttamaan projektianne. Jäämme odottamaan yhteydenottoanne.