Palvelumme

Aina laatutakuulla

Kylpyhuoneet

Suoritamme kotisi tai kesämökkisi kylpyhuoneremontit alusta loppuun ilman ulkopuolisia tekijöitä. Näin varmistamme laadun ja pitkäikäisyyden. Teemme myös pienempiä päivityksiä tai korjauksia tarpeidesi mukaan.
 

Keittiöt

Täysivaltaiset keittiöremontit tai tarpeidesi mukaan myös pienet muutokset tai päivitykset. Pienistä välitilalaatoituksista tai tasojen vaihdosta aina kokonaiseen keittiöremonttiin.


Saunat

Teemme saunastasi laadukkaan paikan rentoutua ja nauttia löylyistä. Voit ihailla kestävää ja näyttävää kädenjälkeä jokaisen löylyn yhteydessä.
 


Sisäremontit

Lattiasta kattoon periaatteella. Täysistä huoneistoremonteista aina pieneen korjauksiin. Teemme myös puulattioiden hiontoja ja käsittelyitä. Materiaalivalintasi eivät ole rajoittavia tekijöitä meidän kanssamme. Pystymme takaan laadukkaan ja kestävän asennuksen
 

Terassit ja patiot

Kesäisin erikoistumme terasseihin ja patioihin. Olemme luotettava kumppani halutessasi pitkä-ikäistä, laadukasta ja turvallista terassia tai patiota.

Kosteusvauriokorjaukset

Yrityksellämme on pitkä kokemus kosteusvauriokorjaamisesta. Palvelun joustavuudella varmistetaan kosteusvauriokorjaamisen sujuva ja nopea läpivienti.  Asiakkainamme on paljon taloyhtiöitä sekä yksityishenkilöitä.
 

Ulkovarastot ja rakennukset

Teemme kesäisin myös paljon ulkovarastoja ja jätekatoksia. Taloyhtiöille sekä yksityisille henkilöille.

Timanttiporaukset ja sahaukset

Pystymme tarjoamaan pienimuotoisia timanttiporauksia ja sahauksia omalla kalustollamme.
Yhteistyökumppaneidemme kautta saatavat palvelut


- Asbestikartoitukset ja Asbestipurut

- Kosteustutkimukset

- Kuntotarkastukset & Kuntotutkimukset

- Energiatodistukset

- Valvontatyöt

- Haitta-ainetutkimukset

- LVIS työt/suunnittelu/valvonta

- Rakennesuunnittelu